yasemin_yürü[K]evser Siteyi Bırakmayan Üyemis
| Konu: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri C.tesi Ekim 25, 2008 12:02 pm | |
| Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldatdım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
İsteksiz olmadı farkettim / Yaşlarım akmadı yalan söyledim / Aşk beni affetmez sen söyledin / Derdime tasama cevap verdin / Korku değil aslında pişmanlık / Bağlılık bu oyun da bir aptallık / Kumarbaz ruhumla seni aldattım / Bu oyunu aslında ben kazandım.
En son yoshy*ji_kevser tarafından Paz Ekim 26, 2008 5:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Kbr*Bkc Siteyi Bırakmayan Üyemis
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 26/10/08 Yaş : 29 Nerden : Ewdeen :)
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri Paz Ekim 26, 2008 5:02 am | |
| TeşeKKürLer cnm ama Site aDı wR :S | |
|
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri Paz Ekim 26, 2008 5:20 am | |
| site adını sildim jnm ö.d | |
|
cemreroz_02 Site'yi bırakamayan üyemiss..
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri Salı Ekim 28, 2008 10:58 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri Salı Ekim 28, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
BaSa[K]emeR Cemre'ci Biricik Süper Moderatörümüz..=)
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi şarkı sözleri Paz Kas. 02, 2008 12:43 pm | |
| İsteksiz olmadı farkettim / Yaşlarım akmadı yalan söyledim / Aşk beni affetmez sen söyledin / Derdime tasama cevap verdin / Korku değil aslında pişmanlık / Bağlılık bu oyun da bir aptallık / Kumarbaz ruhumla seni aldattım / Bu oyunu aslında ben kazandım
bu böLümünü çoK sevioRum yhaa süPer..!! | |
|